Olot Motor és el millor concessionari Nissan de tot l'Estat

Olot Motor és el millor concessionari Nissan de tot l’Estat espanyol. Per setena vegada ha aconseguit el Nissan Global Award for Dealers 2015, guardó que el reconeix com a millor concessionari no només pels seus excel·lents resultats comercials, sinó també per la seva excel·lent qualitat d’atenció al client. El premi l’han rebut aquest dimecres de la mà dels màxims representants de la firma a Espanya.

De totes les enquestes de satisfacció omplertes pels clients en el darrer any, el 94 % han donat un excel·lent al tracte rebut i al producte comprat. Actualment, Olot Motor lidera el rànquing en satisfacció per part dels seus compradors.  El jurat del premi ha valorat també els resultats en vendes i el bon funcionament del negoci, així com la opinió dels clients en el servei post-venda. Actualment, Olot Motor és el primer concessionari en vendes de la comarca, amb una quota de mercat del 13 %. El delegat de Nissan a Espanya, Marco Toro, ha destacat el fet d’haver mantingut el llistó tant alt en els últims anys” i ha dit que “la clau de l’èxit és el personal de l’empresa”.

Nissan Olot Motor va ser fundada l’any 1983, cinc anys més tard obria una sucursal a Ripoll i al 1994 inaugurava les instal·lacions actuals, situades a la Solfa. El gerent d’Olot Motor, Jordi Teixidor, ha agraït el suport rebut i ha senyalat que el guardó “referma, una vegada més, el compromís d’Olot Motor amb la marca i els seus clients potenciant per damunt de tot la qualitat i el servei.

Nissan ja està treballant amb una nova imatge de marca que s’estendrà per tots els concessionaris Nissan. Marco Toro ha explicat que el client ja no visita tantes vegades com abans el concessionari quan compra un vehicle.

Abans d’acabar l’any, Olot Motor ja tindrà aquesta nova imatge de marca que s’està instaurant de forma paulatina a tots els concessionaris de l’Estat. Actualment, Nissan compta amb una planta de producció a Barcelona, però també en té a Àvila i a Cantàbria. Fabriquen el Pulsar, la furgoneta NV200, el Patfinder, el Navara i el Cabstar, el camió lleuger de la companyia. En breu, començarà a fabricar una nova pick-up per a tot el continent. A tot l’Estat, Nissan dóna feina a 5.500 persones. L’any passat, es van produir a Espanya més de 141.000 vehicles.

Respon