Olot Motor és el primer concessionari del món en aconseguir deu premis Global Award

Olot Motor és el primer concessionari del món en aconseguir deu premis Global Award, que atorga Nissan pels seus bons resultats. Un any més, ha estat reconegut per la direcció de la companyia a l’estat espanyol per la quota de mercat, les vendes i l’atenció pots-venda. Enguany, però, la novetat és que també s’ha convertit en líder en la col·locació dels croseovers, una dada que no havien aconseguit fins ara.

Jordi Teixidor rebent el premi de mans de Marco Toro. Foto: Joel Tallant

Olot Motor de Les Preses va aconseguir el primer Global Award l’any 2005. Des de llavors, no ha deixat de col·leccionar reconeixements per la seva bona tasca. Ja fa més de deu anys que els resultats avalen la firma. Si ja era líder en quota de mercat i venda, ara s’hi suma el fet d’haver estat el que més vehicles croseovers ha venut. Pel president de Nissan a Espanya, Marco Toro, Olot Motor és un exemple de feina ben feta a nivell mundial.

Pel gerent d’Olot Motor, Jordi Teixidor, el secret és no aturar-se, confiar en l’equip que té l’empresa i voler aconseguir sempre l’excel·lència en totes les operacions. Teixidor, però, remarca que el suport de la marca i el producte que ofereix és fonamental.

Olot Motor ha venut durant l’any fiscal de 2019 260 vehicles a la Garrotxa i al Ripollès, gairebé la meitat dels quals han estat Qashqais. La quota de mercat se situa al 9’7 per cent i confien incrementar-lo amb l’arribada del nou Juke, completament renovat i amb especial atenció al seu concepte híbrid i d’interactivitat amb el conductor. Nissan a Espanya ha venut 67 mil vehicles, el que suposa una quota de mercat del 4’1 per cent. Entre els objectius de futur, es marquen liderar l’electrificació dels vehicles a tot el mercat automobilístic mundial.

Respon