Olot ordena la circulació viària de la zona de l’Escola d’Art

Ja ha aprovat el projecte de reforma del carrer Pare Antoni Soler que tindrà un sol sentit amb més espai per als vianants. Els cotxes que vulguin entrar al pàrquing de l’Escola d’Art ho hauran de fer pel passeig de la Muralla. Aviat es licitaran les obres que costaran uns 20.000 euros. 

El carrer Pare Antoni Soler (Google)


Més arbres, més espai per a les persones a peu i menys vehicles. Així serà el nou carrer Pare Antoni Soler que connecta l’avinguda Girona amb la plaça del Carme. Aviat patirà una transformació urbanística. L’objectiu és dignificar l’espai i millorar la connexió entre el Nucli Antic i el barri de Sant Miquel. Per entrar al pàrquing de l’Escola d’Art s’haurà de fer des del passeig de la Muralla i la nova via únicament serà de sortida. Ho explica el regidor del Nucli Antic, Estanis vayreda.

 

L’Ajuntament vol tenir acabada l’obra abans de final d’any. La setmana passada es va aprovar el projecte i ara falta licitar els treballs. Vayreda també assenyala que l’avinguda Girona i Santa Coloma són altres vies que tard o d’hora caldrà arreglar. El regidor assegura, però, que s’haurà de buscar finançament.

 

Per les avingudes Girona i Santa Coloma el consistori no té cap estudi fet. Únicament ha radiografiat la xarxa de clavegueram de l’avinguda Santa Coloma i té pendent una actuació en aquest punt de la ciutat.  Les obres del carrer Pare Antoni Soler costaran 20.000 euros.

Respon