Olot posa fil a l’agulla a la segona fase de la residència Sant Jaume

Es tracta d’una segona reforma que permetrà fer un nou accés, una nova sala d’estada i millores en la climatització i els sistemes de seguretat. En els pròxims dies el consistori obrirà un concurs públic per adjudicar les obres. S’espera que s’executin en un termini de sis mesos. 

Imatge virtual de com quedarà ‘accés a la residència pel pati de l’antic hospital (Ajuntament Olot)


Després d’una primera remodelació que es va acabar abans de festes del Tura, el consistori ha decidit posar en marxa una segona fase. D’aquesta manera la residència Sant Jaume va avançant en la seva remodelació total cap a un espai d’atenció a la gent gran centrat en la persona. En aquesta segona fase s’inclou la remodelació de l’accés des del pati de l’antic hospital, una nova sala d’estada, un nou ascensor i millores en la climatització i els sistemes de seguretat. Ho explica el regidor de Benestar d’Olot, Pep Berga.

 

Les obres costaran 840.000 euros. Més de la meitat estaran subvencionades per la Fundació La Caixa. La resta, uns 300.000, els posarà l’Ajuntament.

Encara faltaran dues fases més

Les obres de la segona fase de la residència Sant Jaume tenen un termini d’execució de sis mesos a partir de l’adjudicació de l’obra. Amb aquesta remodelació ja en marxa, quedaran dues fases més per acabar el projecte de remodelació total de la residència.

 

 

La residència Sant Jaume està gestionada pel Patronat de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Actualment compta amb 65 usuaris. Es preveu que amb les futures inversions, pugui ampliar la seva capacitat fins a un centenar de places.

Respon