Òmnium Garrotxa crida a la unitat entre els alcaldes sobiranistes de la comarca

En l’acte institucional d’entrega de senyeres i estelades del Consell Comarcal, l’entitat ha demanat unitat i compromís, sobretot, per “consensuar una resposta a la sentència del judici”. 18 dels 21 alcaldes han recollit les noves banderes que penjaran al seu poble.

Els representants dels municipis amb les banderes que ha entregat Òmnium (Ràdio Olot)


Òmnium Garrotxa creu que el sobiranisme està en una situació “extremadament difícil i tensa”. Des de l’entitat asseguren que capten constantment “la desorientació” de la ciutadania, però asseguren que la unitat estratègica és indispensable. Per això demanen a les institucions de la comarca compromís per dibuixar una resposta unitària a la sentència del judici del procés. La presidenta d’Òmnium Garrotxa és Núria Batallé.

 

A l’acte institucional amb motiu del pròxim 11 de setembre hi ha assistit 18 dels 21 alcaldes de la comarca. També el president del Consell Comarcal, Santi Reixach, que ha assenyalat la necessitat de “construir un nou escenari”.

 

Tots els alcaldes que han assistit a l’acte d’aquest dimecres han rebut, de la mà d’Òmnium Garrotxa, una senyera i una estelada per penjar al seu municipi.

Respon