Per segony any les activitats d'estiu al Carme van lligades a ‘El Carme es mou'

Per segon any consecutiu la faràndula, els mercats d’antiguitats i els concerts seran els protagonistes del Carme es mou! Les festes de la mare de Déu del Carme venen plenes d’actes perquè tots els públics hi puguin gaudir.

 El Carme es mou

Per segon any consecutiu s’organitza un programa de propostes lúdiques estiuenques al barri del Carme. Les activitats són totalment gratuïtes i tenen entre els objectius dinamitzar comercialment el barri del Carme.

Les activitats es reparteixen al llarg de tot l’estiu però les principals tenen lloc aquesta setmana. Aquest dimecres, dijous i divendres, comptaran amb el ball del Drac, el Conill i els conillets i sardanes amb la cobla Pirncipal d’Olot. A més a més, el dia 25 es farà a la Plaça del Carme  un concert de Toni Subirana amb el seu espectacle ‘Cançons de totes les hores’. Les propostes lúdiques continuaran el mes d’Agost a més del mercat d’antiguitats un cop al mes.

Amb el projecte el Carme es Mou! l’Ajuntament i l’associació de comerciants vol promoure la zona de l’eix comercial. Entenen que és una manera perquè el comerç s’impliqui i s’implanti a la zona.

Respon