Les pluges retarden les obres de millora de l’escola de les Planes d’Hostoles

Estava previst que la primera fase finalitzés al juny però s’allargarà fins a finals de juliol. L’Ajuntament està pendent d’una segona fase que s’acabaria entre els mesos de setembre i d’octubre. Això posaria punt i final a unes reformes que van començar fa set anys. 

Imatge de l’escola de les Planes d’Hostoles (@aj_planes)


Al mes de maig es va iniciar una nova fase de les reformes de l’escola Sant Cristòfol. Consistia en l’arranjament de tots els pavimentats, en la restauració de la façana i en la col·locació de la tanca de l’entrada. Aquests treballs ja estan pràcticament acabats, però arriben amb retard. Estaven previstos per al juny i com a molt s’allargaran fins a finals d’aquest mes. Ho explica a Ràdio Olot l’alcalde de les Planes, Eduard Llorà.

 

L’alcalde de la localitat garrotxina afirma que les actuacions que s’estan portant a terme al Sant Cristòfol són necessàries, ja que es tracta d’un edifici centenari.

 

La meitat de les obres han estat subvencionades per la Diputació. La resta de les actuacions s’han finançat des del mateix consistori. En total sumen 350.000 euros. L’Ajuntament de les Planes està pendent d’una nova fase d’obres que possiblement s’iniciarà aquest estiu. Es preveu que entre els mesos de setembre i octubre es posarà punt i final a un conjunt de reformes iniciades l’any 2011.

 

Respon