Primera alta hospitalària per coronavirus a la Garrotxa

El mateix dia que l’Hospital d’Olot ha donat la primera alta a un cas ingressat, també s’ha conegut la tercera mort per la covid-19 a la comarca. Es tracta d’una persona gran que tenia patologies prèvies. Aquest dimarts s’han detectat sis casos més a la Garrotxa, elevant la xifra total a 40 persones. 

Foto: ACN


Dia de contrastos. Aquest dimarts s’ha conegut el primer cas a la Garrotxa d’un pacient que ha pogut tornar a casa després d’estar ingressat per coronavirus a l’Hospital d’Olot. Se li ha donat l’alta després de tenir una evolució favorable. El pacient segueix sent positiu per coronavirus però seguirà vigilat i complint el tractament des de casa.

La bona notícia, però, ha arribat acompanyada de la tercera mort per coronavirus a la nostra comarca. Una persona d’edat avançada ha mort aquest dimarts amb patologies prèvies. Des de l’Hospital d’Olot només es comptabilitzen els casos de coronavirus confirmats a través de la prova. Es dona el cas que a una de les tres persones mortes per la covid-19 no se li va poder fer el test, tot i presentar tots els símptomes.

Aquest dimarts també s’han conegut sis casos nous de coronavirus a la Garrotxa. En total, doncs, hi ha 40 casos confirmats: 24 professionals sanitaris, 13 persones ingressades i tres persones confinades a casa.

Cal recordar, que el nombre de casos no és representatiu, ja que des de fa uns dies, només es fan les proves de la covid-19 al personal sanitari i els casos greus. A totes aquelles persones que tenen símptomes lleus se’ls recomana que passin la malaltia a casa confinades sense fer el test.

Més de 700 contagis a la demarcació

A la demarcació, aquest dimarts s’han detectat 163 casos nous, elevant les xifres a 706 persones contagiades; 223 són professionals i 49 estan en estat greu. A Girona, en total, ja han mort 32 persones pel coronavirus.

One Response to “Primera alta hospitalària per coronavirus a la Garrotxa”

  1. Aure marsi

    Un cas de coronavirus wue ha perdut la vida es de la residencia del Tura ,dons diuen qie hi ha molts casis aquesta residencia

    Respon

Respon