Primera trobada institucional del president de la Diputació de Girona amb els alcaldes garrotxins

Primera visita institucional del nou president de la Diputació de Girona, Pere Vila, a la Garrotxa. Aquest divendres es troba amb els diferents alcaldes per tal d’impulsar diferents projectes i d’altres de nous.

Joan Espona i Pere Vila (Jordi Altesa)

Joan Espona i Pere Vila a la sala de plens del Consell Comarcal de la Garrotxa (Jordi Altesa) 

El president de la Diputació es va comprometre a fer visites al territori per conèixer les seves demandes i aquest divendres ha estat el torn de visitar Olot. Es veurà amb els alcaldes de la comarca per tal de veure on estan els diferents projectes i les diferents necessitats que tenen els 21 pobles de la comarca. El president de la Diptuació, Pere Vila, no ha detallat els programes però sí que ha dit que van marcats per les seves competències que tenen atribuïdes i influïdes per l’inici d’un nou calendari de projectes europeus i la conveniència o no de presentar-s’hi.

Vila admet que no tot es podrà fer perquè s’acostuma a demanar la participació de la Diputació de Girona en molts projectes però ha explicat que als alcaldes se’ls oferirà la línia d’ajuts fora de concurrència pública.

Entre les mesures que hi ha a sobre de la taula destaquen els 545.000€ d’aportació que farà la Diputació de Girona al Consell Comarcal de la Garrotxa. Uns diners que l’ens distribueix a tots els consells en funció dels habitants, municipis i superfície.

Respon