Puigpardines es prepara per la festa major

Doble ració de festa major aquest cap de setmana a la Vall d’en Bas. A part dels Hostalets, aquest dissabte Puigpardines també dona el tret de sortida a la seva festa, que continuarà el dimecres i dijous de la setmana vinent. Un any més, la Comissió de Festes ha treballat per fer una festa per a tothom. L’espectacle pirotècnic serà un dels actes més populars i esperats.

Imatge de Puigpardines (Ràdio Olot)


Les festes de poble sense música no són el mateix, i Puigpardines no serà una excepció. Durant la nit de dissabte, Mark Trunika serà l’encarregat de punxar els ritmes electrònics actuals pels més joves. Dimecres de la setmana vinent, però, serà el torn de Joan Soler. El DJ de Ràdio Olot s’encarregarà de posar grans èxits per a tothom després del sopar popular. Ho explica el president de la Comissió de Festes de Puigpardines, Josep Maria Francino.

 

Abans de començar el ball amb Joan Soler, hi haurà focs artificials. Cada any, l’espectacle pirotècnic reuneix més espectadors. Malgrat tot, des de la Comissió de Festes, Francino indica que són conscients de les limitacions que suposa fer-lo en un espai tan reduït i al mig del bosc.

 

Durant la nit de dimecres també es farà la xocolatada popular. Dijous, l’ofici solemne amb acompanyament musical al matí, i l’audició de sardanes a la tarda, tancaran la Festa Major de Puigpardines.

Respon