Quim Torra passa les vacances a la Garrotxa

El president de la Generalitat ha visitat aquests dies Santa Pau, els volcans, la Vall de Bianya i Sant Feliu de Pallerols. Ho ha fet amb la seva família, que s’ha mostrat molt interessada en la història, el patrimoni i la cultura de la comarca.

L’interès de Quim Torra per a la Garrotxa no ve només del paisatge, la gastronomia o l’entorn de la comarca, sinó també perquè la seva família té avantpassats a Sant Feliu de Pallerols. Aquest ha estat un dels pobles que el president de la Generalitat ha visitat aquests dies en les seves vacances per la Garrotxa. Aquest dimecres, Torra i la seva família també han visitat Santa Pau i han descobert el poble de la mà de l’historiador local Albert Planas. Han aprofitat per acostar-se al volcà Croscat i les seves grederes, i han degustat la gastronomia garrotxina, dinant a l’Hostal dels Ossos i emportant-se dos quilos de fesols de Santa Pau.

Aquest dimecres, Quim Torra també ha visitat la Vall de Bianya. Les vacances de Torra també passaran per Rupit i abans de la Garrotxa, el president va trepitjar Prada, Arles i Prats de Molló.

 

Respon