Ràdio Olot, finalista als Premis Carles Rahola pel resum de l'any 2020

El resum de l’any 2020 ha estat nominat al millor treball informatiu en ràdio. ‘L’any en què trontolla tot’ és un recull informatiu i emotiu editat i presentat per Pau Masó que explica com la Garrotxa va viure l’esclat i els següents mesos de la pandèmia de la covid. Els guardons els organitza el Col·legi de Periodistes i s’entregaran dijous que ve a l’Auditori de Girona. 


Per segon any consecutiu, Ràdio Olot serà present a la gala d’entrega dels Premis Rahola de Comunicació Local que organitza el Col·legi de Periodistes juntament amb la Diputació de Girona. El treball ‘2020: L’any en què trontolla tot’ ha estat nominat al premi Miquel Diumé com a millor treball informatiu o divulgatiu en ràdio. El jurat ha qualificat el document radiofònic com un “exemple de bona ràdio” i ha valorat que es tracta d’“un molt bon treball” que es “converteix en un excel·lent resum” d’un any tan complicat. L’autor del resum de l’any 2020 de Ràdio Olot, el cap d’informatius de l’emissora, Pau Masó, valora d’aquesta manera el fet de ser finalista.

 

Torna a escoltar el resum de l’any 2020: ‘L’any en què trontolla tot’

El resum de l’any 2020 és un document que explica com s’ha viscut la pandèmia a la Garrotxa i a través de Ràdio Olot. Recull gran part de totes les veus que van passar durant l’any passat pels micròfons de l’emissora i ho fa amb un tractament radiofònic impactant i emotiu.

 

El resum de l’any 2020 es pot tornar a escoltar a radiolot.cat i a Spotify. Aquest serà el segon any consecutiu que Ràdio Olot queda finalista als Premis Carles Rahola. El 2020, la sèrie radiofònica ‘Cas Tancat’ també va ser nominada en la mateixa categoria que aquest any ho ha estat el resum de l’any de Ràdio Olot. L’altre finalista en la categoria de ràdio és el programa ‘La pesca engresca’ de Ràdio Vilafant, un programa sobre el fons marí. Entre els nominats de la dotzena edició dels Rahola també hi ha tres garrotxins més: la col·laboradora de Ràdio Olot, Clara Sánchez-Castro en la categoria de comunicació institucional, el fotoperiodista Martí Albesa en la categoria comunicació periodística pel projecte ’Forjant Futurs’ i en la categoria de televisió pel reportatge ‘Sangita’. En la mateixa categoria televisiva també ha quedat finalista Albert Brosa amb documental ‘El despertar’ emès a Olot Televisió. Els guardonats es donaran a conèixer a la gala que se celebrarà el pròxim dijous 25 de febrer a les vuit del vespre a l’Auditoria de Girona i es podrà seguir en directe per internet a través de la pàgina web de la Diputació de Girona.

Respon