Ràdio Olot i Càritas Garrotxa refermen la seva vinculació per donar veu a l’acció social

L’acord de col·laboració entre l’emissora i l’entitat ja fa sis anys que dura i s’allargarà una temporada més. Amb la renovació del conveni, Ràdio Olot vol seguir compromesa amb l’àmbit social de la comarca i les entitats que treballen en benefici de les persones més necessitades.

El director de Ràdio Olot, Joel Tallant, a l’esquerre; i el president de Càritas, Carles Oller, a la dreta (Pau Masó)


Ràdio i solidaritat segueixen unides en un acord que també busca refermar el vincle d’aquesta emissora amb les entitats del territori i de proximitat. Els micròfons de Ràdio Olot han estat, estan i estaran sempre al costat d’aquelles iniciatives solidàries que lluiten pel benestar de les persones. En aquest sentit, la tasca de Càritas és essencial a la nostra comarca i per això volem que arribi a tot arreu a través de la nostra antena. Per Càritas Garrotxa, l’acord de col·laboració amb Ràdio Olot és “un valor afegit”.

 

L’acord entre Càritas Garrotxa i Ràdio Olot ja fa sis anys que és vigent. L’emissora aposta per donar veu a aquells que més ho necessiten i per això la ràdio també ha apostat per establir lligams amb altres entitats socials com Integra, l’Hospital d’Olot o el Consorci d’Acció Social.

Respon