Ràdio Olot tanca temporada i obre la porta a la nova programació d'estiu

Ràdio Olot tanca la seva temporada. El seguiment de la informació política, amb la programació especial de les eleccions municipals, l’estrena del programa Olot Entén i la primera retransmissió d’hoquei patins han estat els punts forts del curs. A partir de dimarts que ve, començarà la programació d’estiu, amb més música i informatius més lleugers.


Ràdio Olot abaixa avui el teló de la temporada 2018-2019. El Cinc Minuts Més, el magazine matinal que ens ha despertat cada matí, i el Sessió Contínua, l’espai del cinema, són els dos últims programes a acomiadar-se fins al setembre que ve. Aquest ha estat un curs basat en la continuïtat en els pilars de la programació: l’entreteniment, la informació, els esports i la música. I per algunes estrenes. Han destacat el programa Olot Entén, que ha trencat motlles cada dimecres parlant de diversitat sexual, i les primeres retransmissions d’hoquei patins, del play-off d’ascens a OK Lliga Plata que va jugar l’Hoquei Olot. Però el que ha marcat més el tram final de temporada ha estat el seguiment especial de les eleccions municipals. Ràdio Olot ha tornat a ser la referència informativa a la comarca. Ho destaca el director, Joel Tallant.

 

A partir de dimarts que ve, Ràdio Olot començarà la temporada d’estiu. Serà més refrescant. Es mantindran els butlletins horaris i els informatius del matí i el migdia, però seran més lleugers. El pes de la informació disminuirà i la música prendrà més protagonisme.

 

La temporada que ve arrencarà al setembre, però abans Ràdio Olot ja haurà posat en marxa les seves retransmissions esportives. En ple estiu, el 12 i el 14 de juliol, l’equip d’esports retransmetrà els campionats de parelles i de grups de xou grans dels World Roller Games de Barcelona —tots dos, amb presència del CPA Olot— i el cap de setmana del 24 i 25 d’agost començarà la lliga de Segona B i, en conseqüència, la vuitena temporada seguida de transmissions de l’Olot a Ràdio Olot.

Respon