Raúl Garrido continuarà a l'Olot, tot i haver rebut la trucada d'algun altre club

Té contracte aquí i el complirà. L’entrenador preveu fer poques incorporacions i mantenir “el 80 o el 90%” del bloc d’aquesta temporada. Creu que és un error canviar molt la plantilla perquè la clau de l’èxit de la permanència diu que ha estat el grup humà que s’ha creat al vestidor.

Garrido celebra, emocionat, la permanència (Isaac Planella/UEO)

S’ha acabat la temporada i ara la Unió Esportiva Olot té dos mesos sencers per planificar la propera. A mitjans de juliol, preveu començar la pretemporada i, mentrestant, la direcció esportiva ja treballa per perfilar la plantilla. S’assemblarà molt a la d’aquest curs, perquè la majoria de jugadors tenen contracte en vigor i han firmat una gran segona volta fins acabar aconseguint la permanència. També és el cas de Raúl Garrido. L’entrenador valencià, que va arribar al mes de novembre, ha complert l’objectiu i s’ha adaptat perfectament al club i a la ciutat. Tant és així que a principis de març ja va acordar la renovació fins al juny del 2019. Té un any més de contracte i el pensa complir, malgrat que ha rebut cants de sirena. Ho ha afirmat a Ràdio Olot.

Vol una plantilla continuista

Raúl Garrido ha trobat el seu lloc a Olot. Abans, a Segona B, havia viscut tres experiències difícils amb l’Huracán, l’Olímpic i l’Eldenc. Totes les va començar amb la temporada ja arrencada i ara tindrà la primera oportunitat d’estrenar un curs des de l’inici. Podrà planificar la pretemporada i tindrà molt de protagonisme en la confecció de la plantilla. En aquest sentit, té molt clar que vol mantenir la major part del bloc.

Aquest estiu s’espera més tranquil·litat del que solia ser habitual temporades enrere als despatxos de la Unió Esportiva Olot. Acostumats a veure moltes baixes i moltes altes, no només a l’Olot, sinó a la majoria d’equips de Segona B, ara els aficionats ja saben que hi haurà menys moviments. Garrido considera que seria un error canviar molt la plantilla.

El tècnic espera “tres o quatre fitxatges” de jugadors importants, a més de les incorporacions per omplir les fitxes sub-23. Aquesta setmana, l’equip s’acomiada amb entrenaments més distesos i en els propers dies el club comunicarà les primeres continuïtats confirmades.

Respon