Raúl Garrido i Kevin Martínez: “Qui ens estima i de qui estem enamorats és l'Olot”

Els entrenadors valencians han descartat ofertes d’altres equips i no s’han esperat a rebre’n més. Se senten valorats a l’Olot i volen donar continuïtat a aquesta temporada inacabada per culpa del coronavirus. Han firmat un nou contracte fins al juny del 2021.

Raúl Garrido, en la roda de premsa virtual amb els mitjans de comunicació

Raúl Garrido va arribar a l’Olot el novembre del 2017 com un autèntic desconegut per a l’afició vermella i, dos anys i mig després, s’ha convertit en un dels entrenadors més valorats de tota la Segona B. Acabava contracte el 30 de juny i, coincidint amb el final de temporada sobtat pel coronavirus, s’havia pres un temps per decidir el seu futur. En les últimes setmanes, ha rebut i ha escoltat ofertes, però ha arribat a la conclusió que…


Segons Raúl Garrido, la decisió és fruït d’una reflexió. I en aquest procés, diu, ha tingut molta importància el factor emocional (els missatges que ha rebut de jugadors, directius i aficionats) i el fet de no haver pogut acabar aquesta temporada per culpa del coronavirus.


Garrido ha firmat un nou contracte fins al juny del 2021 i podrà complir així la seva quarta temporada a l’Olot. En les tres últimes, la seva progressió com a entrenador ha anat a la mateixa velocitat que l’equip, que s’ha consolidat a Segona B i ha acaronat el somni del play-off. De cara al proper curs, Garrido ja avança ara que seria un error pensar en la promoció d’ascens des del principi.


Sergi Raset, prenent la paraula a la roda de premsa virtual

Continuïtat del cos tècnic

Al costat de Raúl Garrido, continuarà el seu home de confiança, el segon entrenador, Kevin Martínez, i tot i que encara no és oficial, també renovaran l’entrenador de porters, Pol Fresneda, i el preparador físic, Ferran Joanmiquel. Per al director esportiu de l’Olot, Sergi Raset, la continuïtat del cos tècnic era prioritària. I assegura que el club ha fet un “esforç” per aconseguir-la.


Els entrenadors Raúl Garrido i Kevin Martínez s’afegeixen als jugadors Pol Ballesté, Alan Baró i Jordi Masó com a peces renovades de cara a la temporada que ve. Amb la continuïtat del cos tècnic assegurada, el club aplana el terreny de les renovacions de més jugadors. Ja hi ha feina avançada.

Respon