Es retira un futbolista “dels d'abans”: Roger Vidal penja les botes

Roger Vidal anuncia la seva retirada del món del futbol. El migcampista de Castellfollit de la Roca penja les botes als 34 anys després de nou temporades i més de 290 partits amb la Unió Esportiva Olot. Vidal ha estat un dels jugadors olotins que més partits ha disputat amb la samarreta vermella. Aquest és l’homenatge de Ràdio Olot a un jugador que formarà part, per sempre més, de la història de la Unió Esportiva Olot. Un jugador únic i autèntic.

 

Roger Vidal celebrant un dels cinc ascensos que ha viscut amb la Unió Esportiva Olot (Isaac Planella)


La història de Roger Vidal amb la Unió Esportiva Olot va començar la temporada 2008/2009. El migcampista de Castellfollit tornava entre volcans després d’haver-hi crescut i format com a futbolista. Vidal aterrava de nou a la Garrotxa procedent del Girona on havia aconseguit l’ascens a 2aB. El jugador olotí va baixar dues categories per sumar-se al projecte vermell i remar des de Primera Regional. Es va convertir en un dels pilars fonamentals del nou Olot que va néixer llavors.

Vidal va viure set temporades consecutives amb l’Olot. Set anys on des del mig del camp va acompanyar el club olotí cap a la Segona Divisió B. Fent parella amb Abel Solé, disputant un partit rere l’altre, va viure quatre ascensos fins a la categoria de bronze.

Nova etapa entre la tramuntana

Després del seu primer any a Segona B, i amb la renovació damunt la taula, Roger Vidal va decidir marxar de l’Olot. Va tornar a Tercera, on ha jugat gran part de la seva carrera futbolística. El seu retorn a la categoria va ser amb el Figueres. Entre la tramuntana, Vidal va poder compaginar el futbol amb l’educació, la seva altra gran passió.

Tornada a casa

Després de dues temporades a Vilatenim, i amb un Olot a Tercera, Roger Vidal va tornar a casa. Durant la temporada 2016/2017 va viure de nou tot allò que havia viscut anys enrere: un nou ascens a Segona B. Després de gaudir de la seva segona temporada de bronze, aquest 2018 Vidal ha decidit penjar les botes.

“No m’agraden els pantinats moderns”

Les sensacions que Roger Vidal deixa sobre el camp són les d’un guerrer, un futbolista dels d’abans que no li agraden els pentinats moderns i que mai ha tingut representant.

Cinc ascensos, de primera regional a Segona B, nou temporades de vermell, 290 partits i un exemple per a les futures generacions. És la història de Roger Vidal i la pilota. Una història que segurament no continuarà dins els terrenys de joc, però que no s’acaba aquí. Un guerrer sempre segueix donant guerra.

Respon