Riudaura inundia el poble de tradició amb la seva festa major

Riudaura celebra a partir d’aquest divendres la seva Festa Major d’un marcat caràcter popular. Actes com el correfoc, la tornaboda o àpats populars omplen de tradició tres dies de festa. Fins al diumenge el poble organitza una vintena d’actes per a totes les edats. Enguany per primera vegada hi haurà una fira de l’intercanvi. 


Des d’avui i fins diumenge els riudaurencs penjaran el cartell de Festa Major. Ho faran amb actes populars i tradicionals que donen caràcter a la celebració. Aquest 2018 la novetat és una fira de l’intercanvi que va néixer de la idea d’una veïna del poble. També hi haurà per primer any un bingo musical organitzat des de la secció jove de la comissió de festes. Ho explica la seva presidenta, Imma Muñoz.

 

Per altra banda, hi ha actes més antics com la Tornaboda amb sardanes i danses tradicionals. O el correfoc, que se celebra cada dos anys i que està organitzat per una colla de Sant Just.

 

El correfoc tindrà lloc dissabte a la nit. I és que Riudaura també ballarà sota la lluna amb tres nits de propostes musicals. Hi haurà música enllaunada, el concert de la cantant Sara Oliver i una actuació de rock amb The LeftOvers. La Festa Major de Riudaura 2018 s’acabarà diumenge al vespre amb un espectacle pirotècnic. Aquest cap de setmana també són festes a Sant Esteve d’en Bas que s’allargarà fins dilluns.

 

Respon