S'acaba tota l'activitat esportiva: ni entrenaments d'equip ni gimnasos

El Club Natació Olot, l’entitat amb més socis de la comarca, ja ha tancat les seves portes. El govern ha ordenat no obrir gimnasos i estacions d’esquí, a més d’equipaments esportius tan municipals com privats. L’Olot, com tots els equips garrotxins, ha suspès els entrenaments.


Ara sí que tota l’activitat esportiva ha quedat aturada. Després de suspendre les competicions i els entrenaments diaris dels equips amateurs i formatius, ha arribat el tancament de tots els equipaments esportius tan municipals com privats. La Secretaria General de l’Esport ha emès avui un nou comunicat recomanant prendre aquesta mesura; també ho ha fet l’Ajuntament d’Olot. Uns minuts més tard, a més, el govern ha ordenat directament tancar estacions d’esquí i gimnasos, unes instal·lacions que fins avui encara estaven en funcionament.

El CN Olot tanca

El Club Natació Olot ja ha anunciat a primera d’hora d’aquesta tarda que les seves instal·lacions estaran tancades des d’avui i fins d’aquí a quinze dies com a mínim “com a mesura de precaució per garantir la salut pública”. Segons la nota que el club ha fet pública, “l’evolució de la situació i els comunicats que es puguin emetre des dels diferents estaments marcaran les properes actuacions”. En les últimes hores, ja havia suspès tots els entrenaments i competicions dels equips del club, les activitats dirigides i els cursets i classes particulars. El CN Olot és l’entitat esportiva més gran de la Garrotxa, amb uns 8.000 socis.

L’Olot supèn entrenaments

Els equips de futbol formatiu i de futbol femení de la Unió Esportiva Olot ja no s’entrenaven, però el primer equip encara ho feia. La d’avui ha estat l’última sessió, perquè, atenent les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i també de la Federació Espanyola de Futbol, el conjunt de Raúl Garrido ha decidit suspendre els entrenaments. De moment, fins dimarts que ve, però dependrà de com avanci el coronavirus i de les directrius que rebi el club.

Respon