Sant Feliu de Pallerols enceta una època de canvi amb l’objectiu de “teixir la cohesió social”

Després de 20 anys, Joan Casas deixarà de ser alcalde del poble i el seu lloc l’ocuparà Artur Colomer. El candidat republicà assegura a Ràdio Olot que vol recuperar “la calma”. Per la seva banda, Casas diu que es queda amb els equipaments que ha aconseguit per al poble en les últimes dècades. 

Imatge aèria de Sant Feliu 


Les urnes han posat punt i final a vint anys de Joan Casas a Sant Feliu de Pallerols. El candidat de Connectats per Sant Feliu deixarà de ser alcalde després de veure com Artur Colomer d’Units per Sant Feliu treia aquest diumenge dos-cents vots més. Segons el candidat d’Units, “el poble volia un canvi”. Colomer diu a aquesta emissora que treballarà per recuperar “la cohesió social”.

 

Entre les prioritats de Colomer hi ha cobrir la pista esportiva, fer arribar la fibra òptica, solucionar barreres arquitectòniques del poble o impulsar el polígon industrial del municipi.

Artur Colomer, a l’esquerre, i Joan Casas al mig (Pau Masó)


“La gent a vegades podem ser manipulats”

Per altra banda, Joan Casas, ha encaixat la derrota des de dues visions: valorant els serveis a les persones que s’han aconseguit a Sant Feliu els últims anys, però assegurant que els ciutadans han estat “manipulats”.

 

Durant aquest últim mandat, Casas ha estat investigat, presumptament, per un delicte de prevaricació, frau i tràfic d’influències en el procés d’urbanització d’una zona del poble. L’encara alcalde de Sant Feliu ha assegurat a Ràdio Olot que té intenció de complir el nou mandat des de l’oposició fins que hi hagi la sentència i  “es demostri que no és culpable”.

 

 

Respon