Sant Feliu de Pallerols obre la porta al seu patrimoni

Ho fa amb un cicle de conferències i sortides per conèixer de primera mà la riquesa natural i patrimonial del municipi. És la primera vegada que l’Ajuntament posa en marxa una iniciativa d’aquest tipus amb la col·laboració del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. 

Imatge aèria de Sant Feliu de Pallerols (Turisme Garrotxa)


Des d’aquest cap de setmana fins al mes de juliol Sant Feliu de Pallerols difondrà més que mai el seu patrimoni cultural i natural. Ho farà a través de conferències i sortides on es podrà conèixer l’urbanisme del poble, la història del nucli antic o la vegetació de l’entorn entre altres temàtiques. En total, el cicle està format per quatre xerrades i quatre sortides. Aquestes vuit cites s’allargaran durant cinc mesos.

El cicle de xerrades compta amb la col·laboració del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i estarà protagonitzat per experts en la matèria. Il·lustradors, historiadors, fotògrafs o educadors ambientals debatran les qüestions més importants del patrimoni de Sant Feliu.

Les conferències que van començar el dissabte passat, tindran una durada màxima d’una hora i mitja i se celebraran a la sala de l’Esbart de la Vall d’Hostoles. Totes les xerrades seran a les set de la tarda i en cap de setmana. En el cas de les sortides, s’iniciaran els diumenges a les nou del matí des de l’Estació i tindran una durada de quatre hores.

Respon