Sant Jaume de Llierca aposta per la zona esportiva

El municipi vol ampliar un espai que, segons l’ajuntament, és “clau i estratègic”. Després de l’ampliació de l’escola, ara es preveu construir una zona de pícnic i hi ha la intenció de cobrir la pista esportiva. La zona s’ha convertit ja, en un dels espais amb més afluència del poble. 

El camp de futbol de Sant Jaume i al darrere la pista esportiva (Pau Masó)


L’escola, el camp de futbol i la pista poliesportiva formen el complex esportiu de Sant Jaume de Llierca que per l’Ajuntament ha de ser un espai “de vida” i “un punt estratègic”. Ho explica l’alcalde Jordi Cargol al programa Km 21 de Ràdio Olot.

 

Una de les primeres grans actuacions que es van fer a la zona va ser l’ampliació de l’escola Les Escomes. També s’han fet actuacions al camp de futbol. Ara es preveu construir una zona de pícnic i cobrir la pista poliesportiva.

 

La zona esportiva de Sant Jaume de Llierca també podria quedar complementada amb la piscina coberta que es preveu construir al poble. S’ubicaria a l’antiga fàbrica Brutau, a prop del complex esportiu, i s’està negociant, encara, el traspàs de la propietat. L’ajuntament també està a la recerca del finançament d’un projecte que tindria una gran envergadura.

Respon