Sant Joan les Fonts tindrà per primera vegada una alcaldessa

Maria Vidal diu que en els pròxims quatre anys pretenen fomentar la participació el municipi a través de consultes populars i pressupostos participatius.

Maria Vidal (Junts per Catalunya)


Maria Vidal serà la primera alcaldessa de Sant Joan les Fonts després d’emportar-se la majoria absoluta amb només 37 vots de diferència respecte a Isabel Rigat d’Esquerra. En el propers mesos, el nou equip de govern es posarà a treballar per fer de les consultes populars una eina més del municipi. La primera que tenen al cap és debatre amb els veïns els accessos als diferents polígons de Sant Joan. Segons Vidal, més endavant també es plantejaran fer algun tipus de pressupost participatiu abans del 2023.

 

Vidal també ha deixat clar que el seu no serà un govern de grans equipaments ni obres, sinó que volen centrar-se en millorar el dia a dia dels veïns del municipi. Per fer-ho diu, han segmentat els veïns de Sant Joan les Fonts i han detectat les necessitats de cada franja d’edat. A partir d’aquí, cal treballar el tema de la falta d’habitatge pels joves, l’acompanyament a la gent gran i que viu sola al municipi i la dinamització i adequació dels espais públics per les famílies de mitjana edat.

Respon