Santa Pau és aquests dies un plató de cine

S’hi està rodant ‘El Pregón’, pel·lícula de Dani de la Orden protagonitzada per Andreu Buenafuente i Berto Romero. Els atractius del municipi també han seduït a més empreses: l’alcalde ha explicat a Ràdio Olot que ja hi ha una empresa publicitària que vol fer un altre rodatge al municipi.

castell_santapau

Santa Pau és durant tres setmanes el teló de fons de la pel·lícula ‘El Pregón’, la història de dos germans enfrontats que es retroben després de 20 anys. Protagonitzada per Andreu Buenafuente i Berto Romero està dirigida per Dani de la Orden, que ja ha estat al darrere de pel·lícules com ‘Barcelona nit d’estiu’. Una setantena de persones fan vida a Santa Pau en una gravació que ha començat aquesta setmana. Un rodatge que suposa restriccions de trànsit al centre del poble. En una entrevista a l’Informatiu Vespre, l’alcalde Pep Companys ha explicat que esperen que alguna part del rodatge es pugui quedar almenys un temps a Santa Pau.

El de ‘el Pregón’ pot ser que no sigui l’únic rodatge que es faci a Santa Pau aquest setembre. Segons ha avançat Pep Companys a Ràdio Olot, una empresa alimentària també vol rodar un anunci al poble i ja s’hi està amb negociacions.

La Garrotxa també ha estat seu de diferents gravacions d’anuncis i pel·lícules. Una de les darreres i més recordades és el rodatge de ‘El artista y la modelo’ de Fernando Trueba. A Santa Pau mateix es va rodar fa uns quants anys ‘Serrallonga’, una producció d’envergadura que va portar més enrenou.

Respon