Santa Pau vol reduir el trànsit del nucli antic del poble

L’Ajuntament està treballant perquè els visitants aparquin als afores i accedeixin a peu al centre de la vila. Per això es traslladarà l’oficina de turisme a l’entrada del poble, en un espai on s’ha obert un aparcament per a gairebé un centenar de cotxes.

 

Imatge aèria del nucli antic de Santa Pau


Des de fa temps el consistori és conscient que el nucli antic de Santa Pau pateix problemes de mobilitat. L’Ajuntament està treballant per posar-hi remei amb l’objectiu d’eliminar part del trànsit que circula actualment pel centre de la vila. Una de les mesures que s’adoptaran serà traslladar l’oficina de turisme a l’entrada del poble, on ja hi ha un aparcament amb capacitat per a una vuitantena de cotxes. L’alcalde de Santa Pau, Pep Companys, ho explica a Ràdio Olot.

 

Segons Companys, la mobilitat és un tema que preocupa a l’equip de govern. Una altra de les mesures que es volen tirar endavant és obrir un aparcament exclusiu per als veïns. Aquest estaria a prop del nucli antic. Companys diu que s’està negociant per fer-ho realitat.

 

L’Ajuntament espera acabar el trasllat de l‘oficina de turisme abans d’acabar l’any. Pel que fa al nou aparcament per als veïns, l’Ajuntament no té un termini establert.

Respon