Santi Reixach serà el nou president del Consell Comarcal de la Garrotxa

L’actual alcalde de Bianya ha estat l’escollit i té garantits els vots dels 14 consellers que Junts per Catalunya va treure al Consell el 26M, mantenint la majoria absoluta. Pel que fa a la Diputació, Eduard Llorà és qui agafarà el relleu de Mia Corominas. L’alcalde de les Planes té intenció de deixar el càrrec de president de Turisme Garrotxa.


El que era un secret a veus es confirma. Santi Reixach serà el nou president del Consell Comarcal de la Garrotxa. El partit ja li ha transmès el seu suport i té garantits els vots dels 14 consellers de Junts per Catalunya a l’òrgan garrotxí. El partit governarà el pròxim mandat amb majoria absoluta i per tant no necessita suports per escollir el president. Reixach diu a Ràdio Olot que se sent molt il·lusionat per ocupar el nou càrrec.


S’espera que a mitjans de juliol hi hagi el ple d’investidura del Consell Comarcal i Santi Reixach agafi el relleu de Joan Espona. Pel que fa a la Diputació, Eduard Llorà ha estat l’escollit per representar-hi la Garrotxa. El partit ha valorat la seva trajectòria a la comarca amb 12 anys de conseller i sis d’alcalde de les Planes. Encara està per determinar el càrrec que agafarà, però Llorà assegura a Ràdio Olot que seguirà treballant per la comarca.


Eduard Llorà agafarà el relleu de Mia Corominas a la Diputació i seguirà sent alcalde de les Planes d’Hostoles. El nou diputat provincial diu, però, que té intenció de deixar la direcció de Turisme Garrotxa i el Consell Comarcal per dedicar-se exclusivament a l’alcaldia i la Diputació.

Respon