Santi Reixach vol dibuixar un nou model de comarca amb tots els alcaldes de la Garrotxa

El president del Consell Comarcal de la Garrotxa s’ha compromès a buscar una mateixa línia de treball per a tots els municipis. El nou equip de govern de l’entitat compta amb una nova conselleria per atendre les necessitats dels ajuntaments.

Santi Reixach als estudis de Ràdio Olot en una imatge d’arxiu (Pau Masó)


En les pròximes setmanes, el Consell Comarcal començarà a reunir els alcaldes per definir “el model de comarca”. L’objectiu és detectar necessitats i crear un front comú entre tots els municipis. En aquestes trobades també està previst que hi assisteixin algunes entitats locals. Fins ara, el Consell d’Alcaldes era l’únic punt de trobada entre els batlles de la Garrotxa. El president del Consell Comarcal, Santi Reixach, assegura que els nous espais de trobada agilitzaran alguns tràmits.

 

El mateix Santi Reixach creu que les reunions amb els batlles ajudaran a trobar les millors solucions per la Garrotxa. En aquest sentit, el nou govern del Consell Comarcal ha creat una conselleria destinada a escoltar els ajuntaments i coordinar-se amb les altres àrees per satisfer les seves demandes. Aquesta nova àrea estarà dirigida per l’alcalde de Maià, Joan Gainza, i el mateix president Santi Reixach.

Respon