Sergi Raset posa fil a l'agulla a la temporada 2020-2021 de l'Olot

El director esportiu ja treballa en la planificació del proper curs. Té fitxatges avançats, però abans la intenció és renovar el cos tècnic i la gran majoria dels jugadors actuals. De moment, la primera continuïtat que s’ha fet oficial ha estat la seva: Raset començarà la seva cinquena temporada seguida al capdavant de la direcció esportiva olotina.

Sergi Raset, atenent Ràdio Olot, en una imatge d’arxiu (UEO)

Un cop confirmat que s’ha acabat la temporada 2019-2020 per a la Unió Esportiva Olot, Sergi Raset ja va posar fil a l’agulla a la planificació de la 2020-2021. El primer pas del director esportiu ha estat reunir-se telemàticament amb tots els jugadors i entrenadors de la plantilla. Hi haurà excepcions, però la intenció és renovar-los pràcticament tots. De moment, els únics que ho estan són Jordi Masó, Pol Ballesté i Alan Baró.


Un d’aquests jugadors és Pep Chavarría, que ja fa mesos va arribar a un acord amb el Saragossa, de Segona Divisió A. Raset és conscient que hi haurà forats importants que s’hauran de tapar amb nous fitxatges, i alguns ja els té força clars. Tenia feina avançada d’abans del coronavirus.


La cinquena temporada

Sergi Raset és el director esportiu de l’Olot des del març del 2016 i ara planifica la seva cinquena temporada al club garrotxí. La seva ha estat la primera renovació anunciada. A partir d’ara, serà ell l’encarregat de lligar les properes, que ja hauran de ser jugadors o entrenadors.

Respon