La setmana que ve es faran les primeres proves per canviar la circulació al carrer Pou del Glaç d'Olot

La setmana que ve es faran proves al carrer Pou del Glaç d’Olot per millorar la circulació. L’alcalde assegura que és temporal per tal de fer un anàlisi de la situació in situ per si tiren endavant. En declaracions a Ràdio Olot diu que tothom està d’acord que la situació actual és insostenible i que la proposta presentada és la que té aval tècnic.  

Perspectiva del Pou del Glaç 

Les proves començaran la setmana que ve per passar les conclusions de l’estudi encarregat a INTRA, una empresa especialitzada en mobilitat, a la realitat. Aquesta empresa va assenyalar que el millor per solucionar la situació el Pou del Glaç era fer el carrer d’un sol sentit de circulació pels cotxes millorant el carril bici i augmentant el nombre d’aparcaments. Una proposta que no ha estat exempta de polèmica veïnal. Per això, l’alcalde Mia Corominas diu que la situació necessita un canvi i que ara es farà aquesta prova que no vol dir que sigui definitiva.

Cal un canvi

Corominas aposta per fer la prova d’algunes de les conclusions d’aquest estudi la setmana que ve per tal de veure en la realitat si es compleix i es podria aplicar sense problemes. En tot cas, deixa clar que hi ha un consens en que la situació del Pou del Glaç és insostenible actualment en temes de mobilitat.

Atenció a Reis Catòlics

Com que la situació és insostenible, s’instal·laran sensors per fer l’anàlisi in situ de la situació a Pou del Glaç i també a  l’Avinguda Reis Catòlics, que és un dels punts que més preocupa de que hi hagi col·lapse. Un cop passi la setmana de prova però, tot tornarà com ara fins que es prengui la decisió final.

En tot cas, es demana ja estar al cas de la senyalització i no circular amb el pilot automàtic perquè hi pot haver sorpreses.

Respon