Sopa de Cabra actuarà aquest estiu a la Garrotxa

Serà el concert més multitudinari que s’haurà programat des de l’inici de la pandèmia a la comarca. L’organització preveu acollir més de 2.000 persones. Durant els mesos de juny, juliol i agost el certamen garrotxí ha programat una desena d’actuacions entre les quals també hi haurà Diversiones, Roger Mas, Elèctrica Dharma, Xiula, o el Petit de Cal Eril. 

Foto: ACN


Després de cancel·lar l’edició de l’estiu passat a causa del coronavirus, el Planestiueja’t recupera el temps perdut amb grans noms de l’aparador musical català. Sopa de Cabra serà el cap de cartell d’aquest any i tornarà a la Garrotxa després d’actuar a Olot fa dècades. L’alcalde del poble, Eduard Llorà, diu que han volgut tornar “amb força”.

 

El concert de Sopa de Cabra serà el dissabte 26 de juny i obrirà la cinquena edició del festival d’estiu de la Garrotxa. Pel que fa a la resta de programació, actuaran els mateixos artistes que havien de fer-ho l’any passat: Elèctrica Dharma, Diversiones, Xiula, Roger Mas, el Petit de Cal Eril, Gema 4, Monica Green, el Cor Geriona i Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries. Els concerts seran, principalment, a la pista poliesportiva i amb capacitat per més de 2.000 persones assegudes.

 

El festival se celebrarà amb distàncies entre el públic, amb compra d’entrades anticipada i controls d’accés. Pel que fa a l’horari, tots els concerts seran a les deu de la nit, menys la tarda familiar amb Diversiones i Xiula.

 

El pressupost del Planestiueja’t 2021 és de 65.000 euros. En l’última edició del 2019 el festival va rebre 4.000 espectadors. Les entrades pels concerts del Planestiueja’t 2021 ja estan a la venda i es poden comprar a través de la pàgina web del festival.

 

Respon