Terol-Olot: que l'última sortida de la temporada sigui profitosa

L’Olot vol encarrilar l’accés a la propera Copa del Rei a casa del Terol, un equip que s’hi juga la permanència. Garrido assegura que sortiran a guanyar i celebra que, per fi, es trobin amb un camp gran i de gespa natural. Recupera Hèctor i Carles Mas, no descarta comptar amb Alan Baró i confirma que Pol Ballesté serà el porter titular. Ginard jugarà la setmana que ve a casa.

L’Olot sortirà a guanyar (Andrea Bolcato/UEO)

La Unió Esportiva Olot no ho vol deixar per l’última jornada a casa. Si pot certificar l’accés a la propera Copa del Rei al camp del Terol, molt millor. Per aconseguir-ho ja aquest diumenge, hauria de sumar tres punts i esperar que l’Ejea empatés o perdés a Sabadell. El tècnic, Raúl Garrido, diu que ells sortiran a guanyar, tot i que l’empat podria tornar a ser positiu.

A davant, hi haurà un Terol que té quatre punts menys que l’Olot i que és a només dos de la zona de descens. La jornada de diumenge és unificada (tots els partits començaran a les sis de la tarda) i, segons com, durant el partit, els aragonesos podrien caure en zona de descens. Garrido admet que han de saber jugar amb el factor anímic d’un rival a qui li anirà la vida.

A la primera volta, l’Olot va ser molt superior al Terol i el va guanyar per 4-1 a l’Estadi Municipal. A fora, i tenint en compte el context del partit, Garrido espera un rival més complicat, malgrat que la idea de joc no l’ha variat. Diu que es trobaran un equip ofensiu.

Un camp gran

Gran i de gespa natural, el camp de Pinilla de Terol és bo per jugar a futbol, cosa que afavorirà l’estil dels dos equips. Garrido reconeix que trobava a faltar un escenari així a fora de casa.

L’Olot recupera Hèctor Simon i Carles Mas, sancionats la setmana passada, i no es descarta que Alan Baró pugui jugar amb una màscara. Té el nas trencat i, mentre espera data per operar-se, s’entrena amb normalitat. Podria arribar a viatjar a Terol; és dubte.

La porteria, decidida

El que està confirmat és el porter que serà titular: Garrido ha avançat que diumenge jugarà Pol Ballesté i que la setmana que ve, a casa contra el Sabadell, ho farà Xavi Ginard.

El Terol-Olot es disputarà a les sis de la tarda; en directe, a Ràdio Olot, des de les cinc.

Respon