Torna a Olot l'Urban Culture com a referent del hip hop

Aquest dissabte arriba a Olot  l’Urban Culture, un festival de Hip Hop per a joves. Una nova proposta lúdica dedicada a la cultura del Hip Hop, amb tallers, campionats de break dance i concerts de rap.

 Urban culture

Aquesta activitat torna a la ciutat gràcies als pressupostos participatius per als joves. A partir de l’assemblea feta a finals de primavera, aquesta va sortir escollida com a la primera de totes les que es realitzaran al llarg de l’any.

Urban Culture pretén ser el festival de Hip Hop d’Olot. L’Espai Ideal acollirà aquest dissabte un seguit de tallers de BeatBox i de Break Dance. El festival seguirà a la tarda a la Plaça Major, amb un campionat de Break Dance per parelles obert a tots els públics amb jutges de prestigi. A més a més, la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca) farà una recollida d’aliments durant la mateixa tarda. I per finalitzar el dissabte, hi hauran uns concerts de Hip Hop a càrrec de  grups de Santa Coloma de Farners, de Barcelona i d’Olot, de 10 de la nit a 2 de la matinada.

Les activitats que es realitzaran al llarg del dia seran totalment gratuïtes, però per a poder participar als tallers del matí s’ha de tenir una edat mínima de 12 anys i cal inscriure’s prèviament.

Respon