Torna la Segona Catalana: la prèvia d’una temporada molt diferent

Aquest cap de setmana, el Bosc de Tosca, el Sant Jaume i el Besalú comencen el seu camí en una categoria que estrena nou format. Hi haurà dos subgrups d’onze equips i només els tres primers lluitaran per l’ascens. Els entrenadors dels equips garrotxins han fet la prèvia de la temporada a ‘La Tàctica’ de Ràdio Olot.

Uri Santos i Ramon Masó, a més del juvenil Arnau Devesa, són els fitxatges del Bosc de Tosca (CEF Bosc de Tosca)

Recupera ‘La Tàctica’


La Segona Catalana és la categoria més alta del futbol territorial amb equips de la comarca i aquesta temporada estrena un nou format: 22 equips gironins s’han dividit en dos subgrups d’onze conjunts i, d’aquests, només tres aniran a la fase d’ascens. Dos dels tres garrotxins hi volen intentar arribar: el Bosc de Tosca i el Sant Jaume. L’un ha fitxat jugadors importants com Uri Santos i Ramon Masó, i l’altre és el filial de l’Olot. Els seus entrenadors són Jan Miquel Salavedra i Joan Sánchez.

El capità del Sant Jaume, el porter Marc Moreno, ha renovat una temporada més (CF Sant Jaume)

En canvi, qui parteix amb un objectiu més humil és el Besalú. El seu entrenador, Manel Puigvert, diu que s’han de centrar a consolidar la categoria i, amb aquesta idea, han ampliat la plantilla amb una desena de fitxatges.

Musa Kebbeh va ser el primer de la desena de fitxatges que ha fet el Besalú (CE Besalú)

La primera jornada

El Besalú debutarà diumenge a dos quarts de 5 de la tarda al camp del Camprodon; precisament l’exequip de Manel Puigvert. El Bosc de Tosca i el Sant Jaume, en canvi, s’hi posaran demà dissabte i a casa. Tots dos, a dos quarts de 5, contra l’Amer i l’Empuriabrava Castelló, respectivament.

Respon