Tortellà celebra els 25 anys de la recuperació de la Fira de Quaresma

Aquest proper diumenge Tortellà celebrarà el 25è aniversari de la Fira de Quaresma. Prop de 130 parades artesanals, agrícoles, comercials i  gastronòmiques estaran instal·lades al centre del poble. Enguany el centre d’interès de la Fira serà el Vi. Aquest municipi garrotxí tan proper a l’Empordà, té tradició de vinyes.

 firaquaresmatortella

Un any més per aquestes dates, el municipi de Tortellà organitza la Fira de Quaresma. Una fira amb una llarga història, i aquest any celebra un quart de segle des de la seva recuperació. Les activitats començaran ben aviat al matí amb el tradicional esmorzar dels traginers, seguidament a les 9 començarà la fira. Enguany tres exposicions de màquines antigues, seran el gran atractiu de la fira. Cada any la fira ha tingut un centre d’interès. Sempre es busca un element destacat i propi de Tortellà com poden ser les culleres de fusta,els embotits o el pa. Enguany el vi serà el protagonista principal.

A la 25èna Fira de Quaresma de Tortellà els petits tindran el seu moment, amb l’espectacle ‘El venedor d’històries’ que començarà a les 10 del matí. Durant el dia, al parc de Can Santaló també hi haurà diferents activitats, com demostració de tir amb arc, o passejades amb ponis.

Respon