Tot a punt per rebre els Reis Mags al Parc Nou d'Olot

Ses Majestats arribaran aquesta tarda a Olot i s’instal·laran al Parc Nou durant cinc hores: de dos quarts de sis a dos quarts d’onze de la nit. La cavalcada d’aquest any serà estàtica, durarà més i tindrà menys patges: de 250 es passarà a 30. Això sí, els Reis i les Princeses arribaran acompanyats dels personatges de sempre, i els nens i nenes els podran saludar a distància.

Els Reis, en una imatge d’arxiu

Arriba la nit més màgica de l’any. Després d’un llarg camí des de l’Orient i una llarga organització dels Catòlics per rebre’ls a Olot, tot està a punt perquè els Reis Mags es deixin veure a la capital de la Garrotxa. Serà aquesta tarda, a partir de dos quarts de sis i fins a dos quarts d’onze de la nit. Cinc hores de cavalcada estàtica al Parc Nou, tal com marca el protocol de la Generalitat. Ho explica el president dels Catòlics, Marià Clavell.

 

Les entrades ja estan esgotades i només els que en tinguin podran entrar al recinte del Parc Nou (hi ha llista d’espera i es pot demanar d’apuntar-s’hi a reis@olot.cat, el mateix correu on algú amb entrada pot comunicar que al final no hi anirà). L’entrada serà per l’avinguda de Cuba i la sortida per l’avinguda de Santa Coloma. A l’esplanada de l’estany de les oques hi haurà les carrosses dels Reis i les Princeses col·locades de manera semicircular. Els nens i nenes els podran saludar des de la distància mentre caminen pel recorregut marcat. No es podran aturar.


Menys patges

Una altra de les novetats d’aquest any és que la comitiva reial estarà formada per menys patges. Si normalment en solien arribar entre 250 i 300 a Olot, avui només en vindran 30. La reducció forma part de les mesures anticovid que s’han preparat per fer que la cavalcada estàtica sigui al màxim de segura possible. El centre cultural Els Catòlics hi treballa des del mes de setembre.

Respon