Les Preses celebra la seva Gala, tot i la pandèmia

El poble ha preparat una desena d’actes per mantenir viva la celebració d’aquest cap de setmana. Hi haurà pregó, teatre, concerts i la faràndula ballarà en una cercavila més llarga per evitar aglomeracions. La celebració comença aquest divendres, s’allargarà fins dilluns i està pensada, exclusivament, per als veïns de les Preses. 


No serà la Gala que estàvem acostumats, no hi haurà concerts multitudinaris, ni tampoc la gran majoria d’actes que es feien. Però serà la Gala de les Preses. El poble no ha volgut perdre una de les tradicions més importants del municipi i per això ha adaptat la festa a la situació de pandèmia que vivim. El regidor de Festes, Albert Danés, explica que l’objectiu de l’Ajuntament és que els infants i adults passin una bona estona.

 

Molts dels actes que hi havia altres anys s’han reduït i de fet no hi haurà concerts de nit. Tot i això, es podran veure noms de qualitat com la Damaris Gelabert o en Peyu. Per assistir als espectacles els veïns hauran de descarregar-se una entrada gratuïta a través de la pàgina web del consistori. També hi haurà una cercavila que acostarà la faràndula de les Preses a les cases de tots els veïns.

 

La Gala de les Preses comença aquest divendres i s’allargarà fins al dilluns. Només les persones empadronades al poble podran retirar les entrades. Tots els actes són gratuïts, amb mascareta i mesures anticovid.

 

Respon