Tres candidats garrotxins es presenten a les eleccions generals del 28A

Josep Quintana d’ERC, Marina Alegre del PSC i Júlia Sala del PP configuren entre els més de 5.000 noms que engloben la setantena de partits que es presenten als comicis espanyols del 28 d’abril. Qui no hi serà és David Coromina de Junts per Catalunya que havia d’anar a la llista del congrés i que finalment es presentarà com a número sis a les eleccions europees. 


Aquesta nit ha començat la campanya electoral de les eleccions espanyoles del 28 d’abril. En els pròxims quinze dies els partits i candidats lluitaran per aconseguir el vot de l’electorat. Entre els noms que s’han presentat a les llistes, n’hi ha de garrotxins. El més ben posicionat és Josep Quintana. L’actual regidor d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament d’Olot es presenta per entrar al Senat. Va com a número tres de la llista d’ERC a Girona.

 

Qui també es presenta al Senat, però amb menys possibilitats, és Marina Alegre. La socialista, que forma part de l’equip de Josep Guix a Olot, va com a suplent.

 

Més enllà del Senat, també hi ha presència garrotxina entre les llistes per al Congrés dels Diputats. Júlia Sala del PP va de suplent dels populars a Girona. I qui hi havia de ser, però no hi serà, és David Coromina. L’actual president de Junts Per Catalunya a la Garrotxa estava inscrit com a número quatre de la llista gironina del partit, però finalment el partit ha decidit convocar-lo per a les eleccions europees.

 

Coromina anirà de número sis a la llista de Puigdemont a les eleccions europees que coincidiran el 26 de maig amb les municipals.

 

Respon