Turisme Garrotxa estrena la seva central de reserves i ho fa amb premi

Fins a finals de mes fent una reserva a la nova web de Turisme Garrotxa es podrà guanyar un vol en globus. D’aquesta manera  Turisme Garrotxa vol promocionar el seu nou motor de reserves online.

Motor_reserves_febrer2015

Turisme Garrotxa ha posat en marxa la seva campanya per promocionar el motor de reserves online. Fent una reserva mitjançant la pàgina web s’entrarà automàticament en el sorteig d’un vol en globus a la comarca. La persona guanyadora es donarà a conèixer el dia 1 d’abril a través de la mateixa pàgina web. El president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, ha explicat que amb aquesta nova campanya de promoció Turisme Garrotxa consolida la seva aposta per les noves tecnologies.

Ara fa un any es va posar en marxa la nova pàgina web amb un disseny més atractiu i amb continguts més amplis i renovats. La nova web també es pot fer servir des de qualsevol dispositiu i una de les principals novetats és que s’hi poden fer reserves directament.

El nou web de Turisme Garrotxa ha tingut més de 700.000 visites els 11 primers mesos de funcionament. També s’ha notat un increment de persones que hi accedeixen a través de dispositius mòbils i tauletes.

Respon