UCFR Garrotxa condemna la llista irregular de PxC a Olot

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme llegeix un manifest que condemna la llista irregular presentada per PxC a Olot. Un manifest conjunt amb altres entitats olotines i partits polítics de la ciutat que vol aconseguir la retirada del partit polític en les properes municipals.

 manifest-ucfr-annaprat

UCFR demana en aquest manifest que la Junta electoral impugni la candidatura de PxC a Olot i no permeti al partit presentar-se a aquestes properes eleccions municipals. Una impugnació que sorgiria pel fet que una veïna de Barberà hagi estat inclosa en la llista de Plataforma a Olot sense el seu coneixement. Segons Carol Astudillo, membre d’UCFR, uns fets “molt greus”. Les entitats CNT, Procés Constituent, La Dalla, ANC Garrotxa, HJL i Assamblea de Joves de la Garrotxa; i els partits polítics CiU, CUP Olot i Olot en Comú han donat suport al Manifest d’UCFR.

ERC també presenta denúncia

L’endemà de que es conegués el cas de les possibles irregularitats a la llista de PxC, ERC va presentar a la Junta Electoral d’Olot un requeriment perquè estudiés si la formació de Mulleras havia incorregut en un possible delicte electoral.

 

One Response to “UCFR Garrotxa condemna la llista irregular de PxC a Olot”

  1. sanaa

    PxC provoca conflictes entre els ciutadans i les ciutadanes, elimina la convivencia, para el camí a la integracó, es una vergonya i fets condemnables.

    Respon

Respon