Últims dies per apuntar-se al tercer Fòrum d'Oportunitats Empresarials d'Olot

Últims dies per inscriure’s al Tercer Fòrum d’Oportunitats Empresarials d’Olot. Una iniciativa que pretén suplir la falta de crèdit intentant connectar gent que té amb persones que necessiten. L’any passat hi van passar 22 persones i un terç de les idees han acabat funcionant. La cita, el proper 18 de juny.

Segon forum oportunitats empresarials (Empresa al dia)L’edició de l’any passat (IMPO Ajuntament d’Olot) 

Es tracta de buscar punts d’acord sense recórrer als diners. Es tracta doncs de compartir, intercanviar i col·laborar fent una iniciativa “win-win”: és a dir, on hi guanyi tothom. La regidora d’empresa en funcions de l’Ajuntament d’Olot, Nuri Zambrano, ha explicat que les tècniques del consistori ajuden a les persones interessades.

Tenir un espai lliure, uns coneixements concrets o necessitar col·laboradors, una maquinària a la que no es treu tot el profit… totes les persones que es troben en aquesta situació o d’altres poden participar al Fòrum d’Oportunitats Empresarials aquest abril. L’any passat van prosperar 4 idees. Zambrano en detalla una d’elles.

La inscripció és gratuïta però cal apuntar-se abans a l’IMPC per tal de rebre assessorament sobre com fer atractiu allò que es vol oferir o allò que es vol buscar. El Fòrum es farà el proper dijous 18 de juny.

Respon