Un centenar de parades, a la Fira de Quaremsa de Tortellà d'aquest diumenge

L’esdeveniment manté l’aposta per la varietat de continguts, ja que des de l’organització entenen que aquesta és la clau de l’èxit. Es renoven el disseny i l’estètica i s’aposta per novetats com una concentració de cotxes antics i un dinar a base de paelles.

Fira-de-Quaresma-Tortella

Mentre la majoria de fires tendeixen a especialitzar-se en un sector concret, Tortellà segueix apostant per a tenir tot tipus de parades, com les d’artesania, manualitats, instruments musicals, embotits i formatges. La regidora de cultura, Mireia Canal, ha explicat a Ràdio Olot que precisament aquesta varietat és la raó de que la Fira de Quaresma hagi arribat a les 26 edicions. Això i també l’època de l’any en la qual es fa.

En total, 100 parades que aniran acompanyades de diferents propostes al llarg de tot el dia. La primera proposta serà l’esmorzar del traginer que hi haurà als diferents bars i restaurants del municipi. A banda, a la Fira de Quaresma de Tortellà hi haurà novetats com la concentració de cotxes antics, amb més de mig centenar, i un dinar a base de paelles.

La Fira de Quaresma obre les seves portes a les  nou del matí i es tancarà a la tarda amb una audició de sardanes amb la Cobla Vila de la Jonquera.

Respon