Un nou pavelló per a la gimnàstica artística i una pista per al ciclisme, prioritats de Junts per Catalunya Olot en matèria esportiva

El partit també recalca que cal fer la segona fase de l’skatepark, la piscina coberta i seguir mantenint instal·lacions com el camp de la Unió Esportiva Olot.

Berga, al mig, acompanyat d’Aniol Sellabona, a l’esquerre, i Josep Maria Coma, a la dreta (Pau Masó)


Els juntistes aposten per construir un pavelló annex al recinte esportiu del Pla de Llacs. Seria exclusivament per a la gimnàstica artística, un esport que ha anat a l’alça a la ciutat i que necessita prestacions específiques. El cap de llista de Junts per Catalunya a Olot, Pep Berga, també diu que cal impulsar la segona fase de l’skatepark de Malatosquer i trobar un espai per al món del ciclisme.

 

Aquest espai per al ciclisme consistiria en un circuit d’asfalt on els joves poguessin entrenar amb seguretat. Per altra banda, a més de la piscina coberta, Berga també s’ha referit a la resta d’instal·lacions municipals com l’estadi municipal de la Unió Esportiva Olot o la instal·lació abandonada de Les Mates. Assegura que cal seguir “amb obres de manteniment” a aquests espais.

Respon