Un Olot de cara al riu i més potent industrialment, objectius del PSC

La potenciació industrial i que la ciutat deixi de viure d’esquenes al Fluvià són dos dels eixos on pivota el programa electoral del PSC a Olot. El seu candidat, Josep Guix, acusa l’equip de govern de no haver fet res en quatre anys per millorar l’entorn del riu.

psc riu

La roda de premsa del PSC (Anna Prat)

Un Olot de cara al riu. És el que proposa el PSC i per a fer-ho, planteja connectar de manera immediata els diferents passeigs que hi ha a l’entorn per tal de poder-los recórrer de manera conjunta. Els socialistes assenyalen que el Fluvià és la columna vertebral de la ciutat i que com a tal cal donar-li un espai preeminent d’Olot. I és que, segons el candidat Josep Guix, a hores d’ara la ciutat viu d’esquenes al riu.

Guix també ha fet balanç de la seva tasca com a cap de l’oposició. Diu que en 4 anys ell i el seu equip han fet arribar al govern 130 preguntes de tota mena en els plens municipals. També han ressaltat les mocions que han aprovat i lamenta que l’Ajuntament no hagi fet res per fer-les complir.

En indústria, el PSC vol crear una finestra única per atendre a les persones que volen obrir una empresa a Olot i es comprometen a tenir un regidor dedicat a aquest tema. També asseguren que ampliaran i milloraran l’oferta de formació professional. Demanaran que ho pagui la Generalitat i en cas que no vulgui ho farà l’Ajuntament. També proposen convertir l’antic parc de bombers, al polígon del Mas les Mates en un petit escorxador de la carn amb uns obradors per a nous negocis del sector alimentari.

Respon