Una marxa lenta per reclamar la variant d'Olot

Aquesta vegada els veïns de l’avinguda han reclamat la variant amb una marxa lenta de cotxes des del Consum fins a la Solfa. Aquest dimarts, una desena de cotxes han bloquejat el trànsit anant a 25 km/h en hora punta. La manifestació ha coincidit amb el dia Mundial de la Reducció d’Emissions.


La plataforma ha justificat que la protesta es fes amb vehicles pel fet de reclamar la reducció de velocitat a l’avinguda i, d’aquesta manera la reducció de les emissions. La protesta d’aquest dimarts ha estat la cinquena de la plataforma ‘No és un vial’ a peu de carrer. Per primera vegada s’han utilitzat vehicles com a eina de protesta. Aquest dimarts, una desena de cotxes han sortit a les set del vespre del pàrquing del Consum fins a la Solfa a 25 Km/h. Això ha generat retencions en una hora, en què el volum de trànsit sol ser alt.  Un dels portaveus de la plataforma és en Toni Fité.

En total una desena de cotxes i una vintena de veïns han participat en la cinquena acció que porta a terme la plataforma des que es va crear el març de l’any passat.

Respon