En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Una reacció volcànica i un punt d'orgull

L'Olot salva l'empat contra el Barça B amb un gol de Carles Mas en el 90' i quan jugava amb un home menys (1-1)
| 17 de febrer de 2019

L'Olot salva l'empat contra el Barça B amb un gol de Carles Mas en el 90' i quan jugava amb un home menys (1-1). L'expulsió de Guzmán al 68' no ha fet tirar la tovallola als olotins, que han reaccionat amb l'entrada d'Eloi Amagat i que, fins i tot, han acabat tenint una ocasió al final per fer el 2-1. Els de Garrido, ara vuitens, són a vuit punts tant del play-off com del descens.

Carles Mas celebra el gol de l'empat (Andrea Bolcato/UEO)

Al minut 68, amb el 0-1 al marcador favorable al Barça B, Eloi Amagat va protagonitzar una bona acció amb una assistència a dins l'àrea cap a Marc Mas. Quan va intentar xutar, el davanter va caure a terra i va reclamar penal, però no tant pel contacte que havia rebut, sinó perquè el central blaugrana Araujo es va llançar i va tocar la pilota amb les mans. L'àrbitre no ho va voler veure i, just després, va expulsar Iván Guzmán, que fruït de la indignació, va fer una entrada molt dura. La vermella directa al carriler va deixar els olotins amb un home menys. Ja perdien i tot semblava una mica més complicat. Ningú no es podia imaginar que en aquells últims vint minuts l'equip local seria tan superior al Barça B i acabaria marcant el gol de l'empat al 91'. Va ser obra de Carles Mas, que va aprofitar una errada del porter Ezkieta per rematar amb el peu al segon pal.

El gol de Carles Mas, segons Raúl Garrido, va fer justícia. El tècnic de l'Olot valora el partit del seu equip, que va exhibir un nivell molt alt. A la primera meitat, es va repartir la possessió amb el Barça B i el va tractar de tu a tu; fins i tot, amb arribades clares a la porteria visitant. I a la segona, tot i passar-ho malament durant les estones anteriors i posteriors al 0-1 de Merveil, va acabar tancant el filial blaugrana a la seva àrea, tot i jugar amb un home menys, i, fins i tot, va tenir el 2-1 amb un xut de Cosme. Va ser una mostra més del caràcter del conjunt garrotxí.

L'empat in extremis, amb l'èpica d'un gol al 91', té gust de victòria, si bé no serveix a l'Olot per avançar a la classificació. De fet, ara el supera l'Ebre, que va guanyar i té un punt més. L'equip olotí és a vuit punts del play-off, a set del play-out i a vuit del descens directe. És vuitè i la setmana que ve jugarà al camp d'un Badalona que només té dos punts menys.