Una victòria de prestigi per curar tots els mals

L’Olot guanya el Lleida Esportiu per 2-0 i se situa a un sol punt de la permanència matemàtica. L’equip trenca una mala ratxa de cinc jornades sense guanyar a casa, i Carlos Martínez, un malefici de catorze partits sense marcar.

foto lleida

Carlos ha celebrat un gol catorze jornades després (Martí Albesa/UEO)

La permanència matemàtica de la Unió Esportiva Olot a la Segona Divisió B ja només és qüestió de temps. Els olotins van fer un pas decisiu contra el Lleida Esportiu, a qui van derrotar amb una efectivitat que es va acostar al 100%. Carlos Martínez va marcar en la primera ocasió que va tenir al minut 9 i Mousa va sentenciar el partit només de començar la segona meitat. El gol de Carlos va ser especialment important; perquè va frenar un començament potent del Lleida i perquè va trencar una mala ratxa de catorze jornades sense marcar. Ell mateix explicava, en una entrevista a la retransmissió de l’Olot a Ràdio Olot, que s’havia tret un pes de sobre.

Carlos va marcar la tarda que l’Olot es va acostar a la salvació gairebé de manera definitiva. Encara no és matemàtica, perquè el Cornellà i l’Eldenc van guanyar, però l’entrenador, Rodri, s’estima més no mirar els rivals i sumar el punt que falta la setmana que ve.

La recta final

Amb només un punt, independentment del que facin el Cornellà, l’Eldenc i el Mallorca B, els rivals que l’Olot té just per sota, l’equip olotí aconseguirà la salvació matemàtica. El de diumenge contra el Vila-real B és el penúltim partit de la temporada; l’últim serà al camp del Reus i l’Olot hi vol arribar amb la feina feta. Només li ho impediria una catàstrofe la setmana que ve a casa.

Respon