Unió es queda sense representants a la Garrotxa: tots els regidors han plegat

La nova presidenta d’Unió a la Garrotxa admet que el partit s’ha quedat sense regidors a tota la comarca. Ho ha dit en una entrevista a l’Informatiu Vespre de Ràdio Olot. Malgrat això, Imma Cano ha explicat que el partit està registrant noves incorporacions.

GRA283. BARCELONA, 17/06/2015.- El secretario general de UDC y conseller de Interior, Ramon Espadaler, en la rueda de prensa en la sede de Unió en la que ha anunciado que la ejecutiva democristiana ha acordado hoy que los tres consellers de Unió abandonen el gobierno de la Generalitat, aunque ha asegurado que mantendrán la estabilidad parlamentaria y en los ayuntamientos. EFE/Toni Albir

Tocat però no enfonsat. Aquest és el missatge que ve a donar la nova presidenta d’Unió a la Garrotxa. Imma Cano, que anava de número 13 a les llistes d’Olot, ha assumit el càrrec aquesta mateixa setmana i ha fet un diagnòstic de què li ha passat al partit. Personalment, creu que el problema d’Unió ha estat de comunicació, i admet que a la Garrotxa s’han quedat sense representants.

A l’espera del Congrés 

Imma Cano és també la presidenta de la secció local d’Unió a Olot i ha assumit la presidència comarcal en substitució de Joan Casas. L’alcalde de Sant Feliu i vicepresident del Consell, Joan Casas, anunciava dilluns a Ràdio Olot el seu adéu a la militància però amb intenció de seguir en els càrrecs com a independent. Cano ha assumit de manera provisional els càrrecs orgànics d’Unió a l’espera del congrés de renovació que fa el partit. Sobre si aleshores hi seguirà o no, assegura que farà el que sigui millor per Unió.

En una entrevista a l’Informatiu Vespre de Ràdio Olot, Cano ha explicat que a hores d’ara estan rebent peticions de noves persones que volen militar a Unió Democràtica de Catalunya.

Respon