Uri Santos s'integra a l'àrea esportiva del Bosc de Tosca i no sap si continuarà jugant a futbol

Uri Santos és el nou director metodològic del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca. L’olotí s’incorpora a l’àrea esportiva per dissenyar i coordinar el mètode d’entrenament i de joc. Com a jugador, l’exdavanter de l’Olot ha deixat el Tona i no té pressa per decidir el seu futur. Es vol prendre un període de reflexió i no descarta la retirada.


Uri Santos, un dels davanters més importants del futbol garrotxí dels últims anys, començarà una nova etapa en la seva carrera. I no ho farà damunt del terreny de joc, sinó als despatxos, al CEF Bosc de Tosca. Uri manté des de fa anys una molt bona relació amb el club groc i ara ha fet el pas d’integrar-se a la seva àrea esportiva. Ho explica en declaracions a Ràdio Olot.


Uri Santos serà el nou director metUdUlògic del Bosc de Tosca. Això vol dir que s’encarregarà de dissenyar el mètode i les tècniques d’entrenaments i de joc que seguiran tots els equips de formació del club. Treballarà conjuntament amb els entrenadors i els coordinadors, però també amb els preparadors físics, fisioterapeutes i altres actors que influeixen en els entrenaments dels jugadors.


“No m’he plantejat si continuaré o no jugant”

Uri Santos, que ja ha anat entrenant equips de futbol base al llarg de la seva carrera, diu que sempre li ha cridat l’atenció l’aspecte formatiu i no descarta en un futur acabar sent entrenador. Ara, té 33 anys i encara no ha acabat la seva etapa de jugador. Això sí, avança que s’ha pres un període de reflexió. Aquesta temporada ha jugat al Tona, de Primera Catalana, però ha decidit no renovar.


Com a jugador, Uri Santos ha passat pel Girona, el Racing de Santander (amb qui va debutar a Primera), el Llagostera, l’Olot, el Girona B i el Tona. Ara, no té equip i tampoc té pressa per decidir-se. El davanter olotí diu que el coronavirus li ha refredat les ganes de jugar a futbol i que valorarà la seva continuïtat als terrenys de joc a mesura que s’acosti la temporada que ve.

Respon