Victòries importants del femení del CV Olot i de l'Hoquei Olot

Primera victòria del sènior femení del CV Olot a la fase final d’ascens a Primera Catalana i triomf a fora de casa del CPH Olot
| 13 de febrer de 2017

Primera victòria del sènior femení del CV Olot a la fase final d’ascens a Primera Catalana contra el Granollers (3 a 1) i triomf a fora de casa del CPH Olot (3-4).

Les olotines van guanyar 3 a 1 a casa contra el Granollers, en el que era el segon partit d’aquesta fase final d’ascens a Primera Catalana. L’equip, que ha canviat el seu entrenador i s’hi ha posat al capdavant, Quel Roca, afronta un final de temporada “mogudet”, sobretot per les lesions d’algunes de les jugadores de l’equip. El seu entrenador, Quel Roca, ens n’ha explicat la situació.

Tot i aquests petits entrebancs, l’equip va saber donar la cara aquest cap de setmana i va guanyar 3 a 1 al Granollers.

El proper rival de les olotines és el Sant Just, un equip que no es van trobar a la 1a fase i que de moment, han guanyat els dos partits que han disputat.

La victòria de l'Hoquei Olot

El CPH Olot va guanyar a la pista del Riudebitlles, penúltim classificat, i va sumar tres punts importantíssims per mantenir la categoria.

El partit, que semblava fàcil contra un equip que només ha sumat sis punts fins ara, va començar malament pels olotins, que perdien 3 a 0. Els gols de Saladrigues, Moya i Sacrest van permetre empatar a 3. A pocs minuts pel final, Lluc Jiménez marcava el 3 a 4 definitiu i permetia als de Gerard Pujol sumar tres punts importantíssims. Adrià Piera, capità del primer equip, ha explicat a Ràdio Olot com va anar el partit.

Aquesta és la tercera temporada de l’equip a Nacional Catalana, una categoria que de moment encara no la tenen assegurada. Recordem que seran cinc els equips que baixaran a 2a catalana. Els olotins de moment són desens amb vint-i-quatre punts, a només quatre del descens.

La setmana que ve, tornen a casa per jugar contra el Sentmenat, el quart classificat, a 2/4 de 7h del vespre.