Xevi Verdaguer i la medicina integrativa

Xevi Verdaguer ha fet popular la seva visió d’una medicina integrativa, com alternativa a la convencional. A banda d’atendre pacients, és director de diferents postgraus de la UB. Verdaguer és un dels tres candidats al Garrotxí de l’Any.

Conferència de Posturologia Integral 26-09-2011

Imatge: xeviverdaguer.cat

Xavier Verdaguer va néixer a Olot  l’any 1975. Abans més conegut com a fisioterapeuta, ara s’ha fet un lloc en la medicina integrativa. Ell va ser el primer català a estudiar psiconeruoimmunologia i s’ha convertit en un professional molt sol·licitat per pacients que busquen alternatives a la medicina convencional.

L’any 2014 va aconseguir un gran èxit amb la seva visió holística de la salut humana i la divulgació de la medicina integrativa. A banda d’atendre pacients, és director de diferents postgraus de la Universitat de Barcelona. En una entrevista a Ràdio Olot, considera que el seu cap ha estat més a fora que a casa, tot i que admet estar molt feliç per la nominació.

En l’àmbit personal, és pare de família i li agrada molt estar amb els seus. Es considera introvertit i senzill i fa una feina que l’apassiona. Els millors admiradors són els seus pares, ja que subratlla que sense ells no podria haver fet el que fa a dia d’avui.

Xevi Verdaguer està conjuntament nominat amb Marià Clavell i Elisabet Canalias per ser Garrotxí de l’Any. L’acte es farà aquest divendres al vespre al Restaurant La Deu.

Respon